Rregullat / Rules

                                      

                      – Rregullat / Rules – 

                 Për Adminat / For Admin & Lojtarët/Players

 

Të gjithë lojtarët e serverit HeadShot Gaming, gjatë lojës në server ju duhet ti respektoni rregullat e serverit të cilat janë :

 

1. Ndalohet rreptësishtë Sharjet,Ofendimet,Kërcënimet,Mashtrimet etj.

2. Ndalohen tema jashtë serverit ose tema të cilat sjellin konflikte pa arsyeje.

3. Ndalohet keqpërdorimi Akceseve.

4. Ndalohet rreptësishtë ndëshkimi i Lojtarëve pa ndonjë arsyeje.

5. Gjatë përdorimit të komandave siq janë : Kick & Banned (patjetër specifikoni arsyejen për qka është ndëshkuar).

6. Ndalohen përdorimi : Aim,WallHack,SpeedHack,KnifeHack etj.

7. Ndalohen rreptësishtë : Reklamimi & Spam (qfarë do lloj reklame).

8. Ankesë për ADMIN, mund të bëjë qdo njëri mjafton të keni prova (foto,text console)

9. Të gjithë ju që dëshironi ADMIN, mund të merrni kur të plotësoni kërkesat e serverit.

10. Së paku preferohet të jeni 7-8 orë Aktiv (jo e domosdoshe qëndrimi në Spec)

 

Këto janë rregullat bazike të serverit ju sugjerojmë të keni kujdes mos i thyeni sepse ndëshkimet do të ju presin.

Luani dhe Kënaquni tek HeadShot Gaming – Serveri më i mirë në trojet Shqipëtare!