New Stats

admin- December 20, 2020

E veqanta serverit tone  eshte sepse tek ne do te gjeni plugin per stats me te rejat qe jane te lidhura me databaze dhe permbajn ...

Free VIP

admin- December 20, 2020

Tek HeadShot Gaming ju keni nje perparesi pse sepse do te perfitoni VIP 24 ore duke marre bomba si dhe arme falas per qdo round ...

HeadShot Rank System dhe Prefix

admin- December 20, 2020

HeadShot Rank System dhe Prefix   Tek serveri jone ju mund te luani per nje rank dhe do te keni prefix tuaj gjitheashtu mjaftoni te ...

Statistikat e Thikes

admin- December 20, 2020

Po ashtu nje plugin tjeter shum i veqant eshte edhe Statistikat e Thikes, plugin eshte i veqant sepse nuk perdor Nvault por perdor database e ...

Anti Zoom (AWP)

admin- December 20, 2020

Tek serveri jone ju mund te gjeni shum pluginsa te mire dhe te pershtatshem ne do te ju prezantojm me disa. Ne H3aD$h0T - [email protected]!NG ...

HeadShot – Gaming

admin- December 13, 2020

H3aD$h0T - [email protected]!NG   IP : 5.254.20.116:27015   Ju ne serverin tone mund te kenaqeni duke luajtur, ne jemi nje server public i modernizuar ku ...

Counter Strike 1.6

admin- December 13, 2020

Download : Click Here ABOUT THE GAME Counter-Strike is the most popular online team shooter in history, and for good reason. More than a decade ...